Hesabını ve verilerini sil

Hesabın hemen gizlenir. 90 gün içinde tekrar giriş yapmazsan gönderilerin, fotoğrafların, yorumların, mesajların ve profil bilgilerin dahil tüm verilerinle birlikte kalıcı olarak silinir.

En kolayı: uygulamadan

Hivroj › Ayarlar › Hesabı sil. Silmeden önce Ayarlar › Verilerimi indir ile verilerinin bir kopyasını alabilirsin.

Uygulama olmadan: buradan

Sorun yaşarsan: support@hivroj.com